Aanvraag Beter Spelen 1 maand

Nieuwe klant

(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
(*)

Bijna 1,5 jaar maak ik zeer frequent gebruik van de virtuele lesruimte. Met name het afluisteren van de stukken uit de lesboeken, is voor mij een enorm goed hulpmiddel bij het instuderen hiervan. Ik kan eigenlijk wel zeggen dat ik bijna niet meer zonder deze ondersteuning kan. De categorie is makkelijk te vinden en geeft bovendien een overzicht van andere lesboeken, waarvan de stukken ook allemaal door Marcel zijn ingespeeld. Hierdoor kan ik van te voren horen welk boek mij aanspreekt. In technische zin is de virtuele lesruimte ook prima in orde. De verbinding is snel en de ingespeelde stukjes zijn goed en duidelijk hoorbaar. Ik weet de weg in de virtuele lesruimte inmiddels prima te vinden en probeer ook nog wel eens een muziekoefening te doen, wat erg leerzaam is.

noavatar_80x80-8ca3dd6 Beter Spelen 1 maand
Annemieke van Heerwaarden

Regelmatig maak ik gebruik van de virtuele lesruimte.
Heel prettig is het dat je je technische vaardigheden weer eens kunt ophalen, want deze vervagen toch na enige tijd. (Bij mij althans)
Ook beluister ik de stukken die ik op dat moment instudeer, want vaak wanneer je er thuis mee aan de slag wilt gaan, weet je niet meer exact hoe het zou moeten klinken!
Ook ben ik van mening dat voor mensen die net beginnen met pianospelen, er een schat aan informatie in deze virtuele lesruimte te vinden is!

noavatar_80x80-8ca3dd6 Beter Spelen 1 maand
Wil Heijboer

Sinds ik pianolessen volg maak ik ook veel gebruik van virtuelelesruimte.nl.
Niet alleen zijn de oefeningen erg handig als ondersteuning van de aangeboden muziektheorie, maar vooral ook helpen de ingespeelde lesboeken mij bij het instuderen van nieuwe stukken.
Ik vind virtuelelesruimte.nl zeer complete website voor muziektheorie en lesondersteuning, die mij in staat stelt zelfstandig, in mijn eigen tijd en op mijn eigen tempo te werken aan muziektheorie.

noavatar_80x80-8ca3dd6 Beter Spelen 1 maand
Robin van Krieken