Pianolesboeken afluisteren

De stukken uit de lesboeken worden tijdens de pianoles voorgespeeld. Echter, thuis bij het oefenen is men vaak vergeten "hoe het ook al weer klonk". Het zou dan prettig zijn om het stuk een aantal keer weer te kunnen beluisteren. Het voordeel is dat je dan tijdens het studeren beter weet hoe het moet gaan klinken en daardoor minder fouten instudeert. Dat scheelt tijd en soms een hoop frustratie.

Beter Spelen bestaat uit een praktisch gedeelte speciaal voor de pianoleerling. In het praktische gedeelte worden de belangrijkste lesboeken die tijdens de pianoles worden gebruikt voorgespeeld.

Beter Spelen
1 maand

Betaal 8.00 EUR

  • € 2 inschrijvingskosten
  • Betaling per maand
  • Geen korting bij verlenging

€ 6 / Maand

Inschrijven Beter Spelen 1 maand

Beter Spelen
1 jaar

Betaal 24.00 EUR

  • Gratis inschrijving
  • Jaarlijkse betaling
  • 20% korting bij verlenging

€ 2 / Maand

Inschrijven Beter Spelen 1 jaar

Bijna 1,5 jaar maak ik zeer frequent gebruik van de virtuele lesruimte. Met name het afluisteren van de stukken uit de lesboeken, is voor mij een enorm goed hulpmiddel bij het instuderen hiervan. Ik kan eigenlijk wel zeggen dat ik bijna niet meer zonder deze ondersteuning kan. De categorie is makkelijk te vinden en geeft bovendien een overzicht van andere lesboeken, waarvan de stukken ook allemaal door Marcel zijn ingespeeld. Hierdoor kan ik van te voren horen welk boek mij aanspreekt. In technische zin is de virtuele lesruimte ook prima in orde. De verbinding is snel en de ingespeelde stukjes zijn goed en duidelijk hoorbaar. Ik weet de weg in de virtuele lesruimte inmiddels prima te vinden en probeer ook nog wel eens een muziekoefening te doen, wat erg leerzaam is.

noavatar_80x80-8ca3dd6 Pianolesboeken afluisteren - Virtuelelesruimte.nl
Annemieke van Heerwaarden

Regelmatig maak ik gebruik van de virtuele lesruimte.
Heel prettig is het dat je je technische vaardigheden weer eens kunt ophalen, want deze vervagen toch na enige tijd. (Bij mij althans)
Ook beluister ik de stukken die ik op dat moment instudeer, want vaak wanneer je er thuis mee aan de slag wilt gaan, weet je niet meer exact hoe het zou moeten klinken!
Ook ben ik van mening dat voor mensen die net beginnen met pianospelen, er een schat aan informatie in deze virtuele lesruimte te vinden is!

noavatar_80x80-8ca3dd6 Pianolesboeken afluisteren - Virtuelelesruimte.nl
Wil Heijboer

Sinds ik pianolessen volg maak ik ook veel gebruik van virtuelelesruimte.nl.
Niet alleen zijn de oefeningen erg handig als ondersteuning van de aangeboden muziektheorie, maar vooral ook helpen de ingespeelde lesboeken mij bij het instuderen van nieuwe stukken.
Ik vind virtuelelesruimte.nl zeer complete website voor muziektheorie en lesondersteuning, die mij in staat stelt zelfstandig, in mijn eigen tijd en op mijn eigen tempo te werken aan muziektheorie.

noavatar_80x80-8ca3dd6 Pianolesboeken afluisteren - Virtuelelesruimte.nl
Robin van Krieken